BingoRingens Personuppgiftspolicy (GDPR)

Bakgrund
28 maj 2018 träder GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft som ersätter PuL (Personuppgiftslagen). Syftet är att stärka skyddet för fysiska personer vid behandling av personuppgifter

Vilka avser vi samla in personuppgifter från?
Alla som frivilligt kontaktar BingoRingen via hemsidan och vårt digitala formulär, med fråga eller synpunkt rörande BingoRingens verksamhet.

Vilka personuppgifter samlar vi in?
Namn, Email-adress och mobilnummer.

I vilket syfte samlar vi in personuppgifterna?
För att BingoRingen skall kunna återkoppla till avsändaren avseende fråga eller synpunkt rörande BingoRingens verksamhet.

Hur samlar vi in personuppgifterna?
Via ett digitalt formulär, där avsändaren på vår hemsida, frivilligt fyller i ovanstående uppgifter. Detta görs i samband med fråga eller synpunkt rörande BingoRingens verksamhet.

Hur informerar vi kunderna om hur deras personuppgifter hanteras av oss?
I samband med avsändarens fråga eller synpunkt rörande BingoRingen, så skall avsändaren godkänna denna policy genom att markera därför avsedd ruta i det digitala formuläret, för att epost ska kunna skickas.

Vem är personuppgiftsansvarig (PuA)?
Bingoringen AB

Vem är personuppgiftsbiträde (PuB)?
Trinax AB

Hur hanteras personuppgifterna?
När avsändaren fyllt i ett digitalt formulär från BingoRingens hemsida skickas denna fråga eller synpunkt som epost direkt till Bingoringen AB. Avsändarens uppgifter sparas för att kunna svara på fråga eller synpunkt.

Varaktighet – Hur länge förvarar företaget dess uppgifter?
Efter att ärendet besvarats, raderas avsändarens personuppgifter efter två veckor. Fråga, synpunkt och medföljande svar arkiveras för kommande likartad fråga eller synpunkt.