Spelmeny

Vinstexempel

Om vinsten baseras på en 5:- bricka, och vinsten erhålls på en 10:-, 20:- eller 40:- bricka är vinsten två, fyra respektive åtta gånger så stor.

Spelregler

Det är upp till varje bingogäst att informera sig om spelreglerna innan spelet påbörjas.

För mer information om våra spelregler, fråga gärna någon av våra bingovärdar.

Trivselregler
 

Så här spelar du

Bertil, Ivar, Niklas, Gustav och Oskar ”Olof”, är gubbarna längst upp på brickan som bildar ordet Bingo. De hjälper dig att hitta din rad och ditt nummer.

Lyssna efter det utropade numret och markera det på din bingobricka med en tuschpenna eller bingomarkerare. Du markerar siffran med ett X eller ett O, eller en dutt om du använder en bingomarkerare.

De flesta spel går ut på att få en full rad. Men lyssna noga för Ibland dyker det upp specialspel, då kan raden vara lodrät eller diagonal. Ibland spelar vi specialspel där brickan ska markeras som ett S, ett Z eller ett X. Om du är osäker kan du alltid fråga våra bingovärdar.

Det är bra att tänka på att vid fler än en rad måste raderna vara inom samma delbricka för att bingon ska räknas.

Det här behöver du
 

 1. En bingobricka är ett måste. Vi har tre typer av brickor i våra hallar:
  • En bingobricka numrerad från 1-75 (tre delbrickor med 25 nummer i varje).
  • En bingobricka (ofta kallad singelbricka) med nummer från 1-75 men som består av en ruta med 25 nummer inom det intervallet.
  • En bingobricka (ofta kallad läggbricka) med nummer från 1-90 men som består av en ruta med 15 nummer inom det intervallet.
    
 2. Du behöver också något att markera med, en tuschpenna eller en bingomarkerare

I våra bingohallar kan du även välja att spela bingo på våra terminaler. Du spelar samma spel som på pappersbricka, fast på skärm, och kan få hjälp med automarkering. Ett bra sätt att lära sig bingo om du är nybörjare. Prata med någon av våra duktiga medarbetare så hjälper de dig att komma igång.

Lycka till!